neděle 16. října 2011

Vyhlášení soutěže


Den se dnem, týden s týdnem se sešel, já úspěšně zdolala svojí podzimní slabost a můžu se pustit do práce. O. si svoje rýmičky a kašlíky ještě hýčká a tak se bytem rozléhá neustálý sípot a Matylda si osvojila pít čaj s medem. S každým zakašláním, dokonce nutí O. vitamínky, dělá mu šumáky a celkově o něj pečuje. Hodné to dítko.
 Ale abych se dostala k jádru pudla, případně přímo pod čepici. Soutěž byla uzavřena a má svého vítěze, který je v tuto chvíli ovšem anonymní. Takže tímto prosím, aby se přihlásil autor názvu:
Defuča
 Ode dneška (vlastně už od včerejška, kdy byla první Defuča vystavena na Fleru) je totiž tato skvělá multifunkční čepice známá pod tímto názvem a nepochybně brzy vejde do historie.

 Spoléhám na čestnost mých čtenářů (pravidelných jich mám kolik? Už asi 18! Juchů!), že se přihlásí opravdu jen a pouze autor sám. Poku se přihlásí více autorů, nastanou potíže, o kterých zatím nevím, jak je budu řešit. Tak mě, prosím, netrapte, ať si při neděli nemusím tu svojí znavenou hlavinku moc lámat. Děkuji pěkně.

PS: Defuča bude snad už dnes večer i na stránkách Postaráme se. Pokud máte zájem o svojí vlastní Defuču, ve vámi vybraných barvách, nebojte se mě kontaktovat, v nejhorším vám sdělím, že nemám barvu nebo čas ;)

1 komentář:

  1. Tak autor názvu se hlásí. :) Jsem ráda, že se líbí.
    Lakme ze slepičárny.

    OdpovědětVymazat