středa 25. května 2011

Stužkou vyšívané

  Jedno moc milá šikulka jménem Šárka mi ukázala nádheru, která mi sebrala dech. Podívejte se spolu se mnou, co dovedou její šikovné ručičky:



  Šárka má svůj krásný blog, kde můžete načerpat spoustu inspirace, a taky má svůj obchůdek na Fleru a na Galerii Marina, kde můžete krasavce a krasavice z její dílny ulovit.
  Na vyšívání stužkou se nejlépe hodí stužka ze 100% hedvábí. Stužky se vyrábí v různých šířkách, nejtenší 2 mm stužku využijete na vyšívání stonků a drobných lístečků, nejpoužívanější 4 mm stužkou stvoříte stonky, lístky, kytičky. Širší 7 mm stužka se hodí na listy a kvítka a s nejširší 13 mm stužkou už vytvoříte pořádný květ.
  Nejpoužívanější 4 mm hedvábnou stužku jsem právě přidala do eshopu, v dalším blogu pak uveřejním barevnici, kterou můžete využít k předobjednávkám. Nebojte se zeptat, pokud není skladem zboží, po kterém vaše srdce zatoužilo, možná je zrovna na cestě, nebo ho připíšu k objednávce, aby u vás bylo co nejdříve.
  A tady ochutnávka malých sladkých bonbónků:

Cena za 1 m stužky je 15,- Kč, při odebrání celé špulky (10 m) je sleva 10%. (Neděste se prosím, že eshop ukazuje 16,- Kč, hned to opravím).
  A jak vlastně na vyšívání stužkou? Podívejte se na videa třebas TADY.

Krásný večer a ještě krásnější výtvory přeje,

Martina - Definitiv

2 komentáře:

  1. Dobrý den ,také bych chtěla vyzkoušet výšivku stužkou ,mohu se zeptat jak se také výšivka udržuje ? může se normálně prát ? děkuji

    OdpovědětVymazat