středa 7. května 2014

Už se těším

 Jo, už se fakt těším, až všechno vypnu. I když musím říct, že mě překvapilo, kolik logistických úskalí to s sebou nese. Třeba jak se s mužem domluvíme na vyzvednutí (mě) v krámku? Jak pozná, kdy pro mě má přijet? Jak si ověřím věci, které si nepamatuju? Jak zabavím starší dítě, když mladší bude spát (ano, to je ta chvíle, kdy mi může pustit pohádku). Co všechno musím dneska udělat, protože to zítra udělat nebudu moct?
 No, je toho fakt hodně. Ale za to musím říct, že jsem večerní čas u počítače opravdu využila na max a nesjížděla jsem videa, fotky cizích dětí, psů a baráků. Makala jsem, abych to stihla.
 Za 33 minut mám padla, všechno vypínám a pak si dám krásný netechnický den. Chtěla jsem pro tu příležitost vytvořit i automatickou odpověď na email, ale jednak si nemůžu vzpomenout, kde se to sakriš dělá a druhak je ten svátek a to mi stejně nebude nikdo psát. Nechám to na příště ;)
 Jediný, co mě rmzí je to, že mi chybí dokoukat poslední díl HIMYM a ten má 45 minut. A to už dneska nestihnu, safraporte. Nic, nechám si ho na pátek. A teď už jdu a vypínám to hned! Těším se na Vás v pátek ;)
M.

1 komentář:

  1. já jsem čtvrtek nedala....zato jsem dala od čtvrtka večera do neděle večera, to taky jde, ne? :-)

    OdpovědětVymazat