úterý 28. června 2011

Jak bylo... LLP 22.6.2011

 Zajímá vás, jak jsme si užily Letní Letenské přástky? Já myslím, že náramně. Účast byla sice komorní, ale zase jsme mohly vytěžit spostu výhod, které z toho plynou. Třeba že na každého byl dostatek času. Holky se nebojácně přiznaly, že jde o jejich první setkání se strojem a já musím říct, že na to rozhodně nevypadaly. Šily zdatně a beze strachu.
  Problémem byl jako vždy čas. A pak ještě švové přídavky. Obojí zaviněno mojí mylnou představou. Říkala jsem si, že za čtyři hodinky musíme mít hotovo.  A ono ejhle, končily jsme v pozdním odpoledni, děti o hladu, plotny doma studené, muži v obavách na telefonu a jedny kalhoty nedošité. Tolik k času.
 A k švovým přídavkům? Nějak jsem pozapomněla, že lepší pro začátečníka přidat o cenťák dva víc, jelikož založit látku na půl centimetru není jednoduché. A tak se díky tomu kalhoty trochu scvrkly a byly jsme nuceni přidělat jim iprovizované všité sukýnky, aby se kalhoty daly nosit i jinam, než večer do ložnice. Holky mi to velkoryse odpustily a já na tom demonstrovala přístup, že zkazit se to nedá, jen je třeba vymyslet, jak chyby využít.
 Fotek jsem jako vždy moc neudělala, slibuju, že příště se polepším ;)






 A co vy, přidáte se příště? Pište, co byste si rádi ušily, chystám se na anketu, tak ať mám pořádnou inspiraci a vysoké cíle.

Krásný večer,

Def - Martina

PS: Více fotek na Picase.

2 komentáře: