pondělí 4. července 2016

Tak teda diář?

 Včerejší post mi nedá spát. Doporučený sešity od Lucky Ernestový (teda to je autorka, doporučený jsou Zuzajdou) jsou překrásný a určitě budu nejmíň jeden potřebovat. Možná radši dva. Ale! Ale na FB se objevili příspěvky majitelek TD diáře. Ten vytvořila Fidorka a vzhledem k tomu, že ona dělá věci tak, že prostý popis "precizně" nestačí, je to věc vskutku vymazlená. Prohlídnout, včetně megadlouhýho videa si ho můžete na jejích stránkách. No a já ho znovu zkoumám, už poněkolikáté, ze všech stran. Bude tohle to spásné ono, co mě vytrhne z bahna chaosu? Vznesu se díky TD diáři do výšin, kde je vždycky uklizeno a v ledničce nic nechybí? Nebo ho prostě za měsíc odložím na poličku a adieu? A má vůbec cenu pořizovat si diář v průběhu roku?
 Jedna věc je jistá a to je ta, že jsem po něm doopravdy zatoužila. Vím, že bych si měla nechat čas na rozmyšlenou, vím, že bych si to měla v hlavě nechat usadit, vím, že za týden už po něm možná ani nevzdechnu, ale šíleně, šíleně mě svrbí ruka a tlačítko "koupit" mě přitahuje úplně magicky.
 Jinak nová limitovaná edice není v modrošedé, anébž v červené s puntíkem, což mě láká snad ještě o trochu víc. Snad se Fi nebude zlobit, když Vám ho tu ukážu. Tradááááá.

zdroj: http://eshop.terapiedomova.cz/ autor fota: Fidorka

 A teď mi pojďte honem říct, kdo všechno ho má, jak moc ho používáte, jestli si ho nemůžete vynachválit, jestli jste díky němu organizovanější a nebo jestli jste díky mě přesvědčený, že ho nutně musíte mít!

PS: Sorry za blog bez obrázků a trochu v chvatu. Dnešní pracovní vytížení mi dává zabrat. A zítra sice nebudu pracovně vytížená, ale možná nebudu připojená, tak kdybych nepsala, žiju a vy se na mě nezlobte, doženu to ve středu ;)

3 komentáře:

  1. Bojím se, že problém je člověku ne v diáři, že diářem se to nespraví. Otázkou je co a jak spravovat a proč. Holt maminky jsou víc vytížené, chtěly by jet na 300% a ono to někdy jde s bídou na 70%., Tak holt 30% počká nebo pomůže někdo jiný...
    Ale určitě vím, že si člověk občas NUTNě musí udělat radost, ikdyž to prostě nepotřebuje, musí to mít. Jsem pro, udělej si radost:-) Je skutečně krásný.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem úplně nechtěla slyšet, že mi diář nepomůže :D Spoléhám na něj takřka jako na spásu :D Ale ne, myslím, že trochu do latě by mě srovnat mohl, udržela bych třeba všechny svoje poznámky na jednom místě ;) No a protože mám za osm dní sváteček, jsem trošku nalomená, že bych si jako dopřála dárek. Uvidíme, mám k tomu ještě finanční podmínku, tak do víkendu se rozhodne, jak to bude ;)

      Vymazat
  2. Mám ho. Též jsem neodolala. A musím říct, že jak se mi moc líbila stříbrná verze, tak nakonec vyhrál puntík. Měla jsem vedle sebe oba a puntík mě převálcoval. Píšu do něj stále. Některé pasáže se učím používat a začleňovat. Takže já jsem spokojená jako želva. Díky, Fííí ;)(jestli to tu čte, jí už jsem áchala). Takže Marti, směle do něj !!! A moc Tě zdravím, tak dlouho jsme spolem nebyly na drátě :/.

    OdpovědětVymazat